Algemene voorwaarden

1. Verkoper

Kleine Viking is een onderdeel van Bliksemlicht BVBA (verder wordt naar Kleine Viking verwezen als zijnde de verkoper).
Ons BTW nummer is BE 0694 865 834.

Contact:
Kleine Viking
Putsesteenweg 29
2820 Bonheiden
info@kleineviking.be

2. Verkoopsovereenkomst / toepassing

Door het doorsturen van de online bestelling gaat de klant akkoord met deze algemene voorwaarden. U verklaart hierbij ouder te zijn dan 18 jaar en verantwoordelijk te zijn over uw aankoopdaad.

3. Prijzen en productinformatie

3.1 Prijzen

Alle prijzen zijn in euro, inclusief 21% BTW en exclusief verzendingskosten. Alle prijzen gelden per stuk, tenzij anders is aangegeven. Verzendingskosten worden duidelijk apart aangegeven. De prijs die op de dag van het bezoek vermeld staat op onze website is de geldige prijs. Kleine Viking houdt zich het recht voor de prijzen van de producten en de productinformatie te wijzigen en te corrigeren. Indien na een tijd een al aangekocht product afgeprijsd wordt, kan er geen aanspraak meer gemaakt worden op terugbetaling van het prijsverschil.

Kleine Viking kan niet gehouden worden aan prijsvermeldingen die evident onjuist zijn, bijvoorbeeld als gevolg van kennelijke invoer-, zet- of drukfouten.

3.2 Productinformatie

Kleine Viking probeert de productomschrijving en de foto’s zo duidelijk, correct en volledig mogelijk weer te geven. Informatie over artikelen (bv. maten en materialen), is altijd indicatieve informatie. Kleurschakeringen op de foto kunnen ook altijd licht afwijken van de echte kleuren.

Indien je twijfelt over de maat, de kleur, het materiaal of dergelijke, kan je ons altijd contacteren voor meer informatie.

4. Bestelling

Na een bestelling ontvangt u een bevestiging per e-mail met daarin de totale kosten, inclusief verzendkosten, vermeld. Mocht er een foutje in ons voorraadsysteem geslopen zijn, en blijkt dat een artikel toch niet meer voorradig is, dan krijg je daar binnen de twee werkdagen bericht van. We zoeken dan naar een oplossing: gelijkaardig artikel, andere maat?

Een bestelling is definitief wanneer wij uw betaling hebben ontvangen. Ontvangen wij geen betaling binnen de 7 dagen dan wordt uw bestelling geannuleerd en de artikelen terug aangeboden op de website.

5. Betaling

Betaling geschiedt altijd geheel vooraf en kan gebeuren als volgt:

5.1 Overschrijving

Op het Delta Lloyd-rekeningnummer BE33 1325 4994 2046 op naam van Bliksemlicht BVBA, Putsesteenweg 29, 2820 Bonheiden , België en met de vermelding van het bestel- of factuurnummer. Je bestelling wordt zeven dagen gereserveerd, hebben we na zeven dagen nog geen betaling ontvangen, dan worden de gereserveerde artikelen terug te koop aangeboden. Hou er wel rekening mee dat het enkele dagen duurt vooraleer uw betaling op onze rekening staat. Voor Europese overschrijvingen zou je bank geen transactie kosten mogen aanrekenen, indien dit wel het geval zou zijn kun je dit best even met jouw bank bespreken.

5.2 Cash

Bij afhaling in Bonheiden, Putsesteenweg 29, na afspraak.

6. Levering en verzending

6.1 Levering

Kleine Viking probeert jouw pakketje zo snel mogelijk te leveren. Wij kunnen niet verantwoordelijk worden gesteld voor vertragingen die worden opgelopen, buiten onze wil om. Indien het leveringsadres dat opgegeven wordt, fout blijkt te zijn, valt dit onder de verantwoordelijkheid van de koper en kunnen er extra kosten worden aangerekend.

6.2 Leveringstermijn

Voor België: We doen onze best om jullie zo snel mogelijk van dienst te zijn. De geschatte levertermijnen staan steeds bij elk product vermeld. Bestel je meerdere producten dan moet je uitgaan van de langste levertermijn. Deze levertermijn is slechts een indicatie. Wij zijn niet verantwoordelijk voor vertraging om welke reden dan ook. Als we een besteld product niet kunnen leveren krijg je je geld terug of bieden we een goed alternatief aan, zoals u zelf verkiest.

Uw pakket wordt normaal binnen de 24 uur na verzending aan huis geleverd op een adres naar keuze. U kan eender welk adres ingeven. Mocht er op het adres niemand thuis zijn en uw pakje kan niet door de brievenbus, dan krijgt u een kaartje in de bus van de postbode. Hiermee kan u uw pakketje afhalen in het aangegeven postkantoor of een tweede levering aanvragen.

De vermelde leveringstermijnen zijn niet bindend, maar worden louter als aanwijzing gegeven. Geen enkele vertraging in levering kan aanleiding geven tot verbreking van de koop of betaling van schadevergoeding ten voordele van de Koper, behoudens in geval van opzettelijke vertraging.

Overeenkomstig de wet – kopen op afstand- bedraagt de maximale levertijd 30 dagen, tenzij onderling anders te zijn overeengekomen. Indien deze leveringsperiode niet haalbaar is, wordt de Koper hiervan tijdig verwittigd en heeft hij het recht om de bestelling te annuleren, zonder bijkomende kosten. Eventueel reeds betaalde bedragen worden in dat geval binnen de 30 dagen terugbetaald.

6.3 Verzendingskosten

Kleine Viking heeft het recht haar verzendingskosten aan te passen als dit nodig is. De verzendingskosten staan altijd duidelijk vermeld op uw orderbevestiging en op uw factuur. Verwittig ons wanneer je meerdere bestellingen in één keer wil laten verzenden. Zo spaar je verzendingskosten uit.

6.4 Afhalen

Je kan de bestelling ook steeds zelf afhalen op de Putsesteenweg 29 in Bonheiden na afspraak via info@kleineviking.be. Op die manier vermijd je eventuele verzendkosten.

7. Klachten, ruilen en retourneren

7.1 Klachten

Als je niet tevreden bent met je aankoop of indien een artikel bij levering beschadigd is, dan kan je ons het artikel binnen een termijn van 7 werkdagen na ontvangst terug bezorgen. U dient dan binnen de 7 werkdagen na ontvangst een e-mail te sturen aan Kleine Viking. Indien binnen deze termijn van 7 werkdagen door Kleine Viking geen schriftelijke claim is ontvangen, wordt Kleine Viking geacht, ten aanzien van het geleverde, volledig aan haar verplichtingen te hebben voldaan.

7.2 Ruilen en retourneren

De koper is steeds verplicht de producten onmiddellijk na ontvangst nauwkeurig te controleren.

Indien de producten die je hebt besteld, niet aan jouw verwachtingen voldoen, heb je het recht om deze te ruilen of te retourneren. Dit geldt ook wanneer je bij aankomst merkt dat de artikelen beschadigd zijn. Je moet ons hiervan altijd schriftelijk (via e-mail naar info@kleineviking.be) van op de hoogte te brengen. Het artikel dient binnen een termijn van tien werkdagen in de originele verpakking te worden terugbezorgd, in onbeschadigde en ongebruikte toestand en voldoende gefrankeerd, samen met de factuur en een begeleidende brief, op ons adres:

Kleine Viking
Putsesteenweg 29
2820 Bonheiden
België

Niet aangemelde of onvoldoende gefrankeerde retourzendingen zullen niet worden gecrediteerd! Artikelen gekocht tijdens de soldenperiode met een korting van 50% of meer, kunnen niet geretourneerd worden.

Artikelen die ons worden terugbezorgd onder de voorwaarden zoals beschreven hierboven, worden binnen een termijn van tien werkdagen door ons terugbetaald. Verzendingskosten, door ons of door jou gemaakt, worden niet terugbetaald, je ontvangt dus de aankoopprijs min het bedrag van de verzendingskosten. Betreft het een artikel dat verkeerdelijk werd geleverd door Kleine Viking, dan nemen wij de kosten voor verzending wel op ons.

8. Verzakingsrecht

De consument heeft het recht aan de onderneming mee te delen dat hij afziet van de aankoop, zonder betaling van een boete en zonder opgave van motief binnen 14 kalenderdagen vanaf de dag die volgt op de levering van het goed. De consument stuurt dan de goederen in originele verpakking op eigen risico en kosten terug.

9. Privacy en persoonsgegevens

Door een bestelling te plaatsen bij Kleine Viking, staat de Koper uitdrukkelijk toe over te gaan tot de verwerking en het gebruik van zijn/haar persoonsgegevens voor doeleinden zoals de administratie van het klantenbestand, het beheer van de bestellingen, leveringen en facturen, het opvolgen van de solvabiliteit, marketing en reclame. Kleine Viking zal de gegevens van de klant niet overmaken aan derden. De Koper heeft voor alle gegevens het recht op inzage en verbetering.

10. Eigendomsrecht

De samenstelling van de inhoud van deze website is het exclusieve bezit van Kleine Viking en is beschermd door de Belgische en internationale auteursrechtwetten. Alle inhoud zoals foto’s, logo’s, tekst, lay-out, merknamen is in het bezit van Kleine Viking of haar leveranciers en is beschermd door Belgische en internationale auteursrechtwetten.

11. Overmacht

In geval van overmacht is Kleine Viking niet gehouden haar verplichtingen tegenover de andere partij na te komen. Kleine Viking is gerechtigd haar verplichtingen op te schorten voor de duur van de overmacht. Onder overmacht wordt verstaan elke van haar wil onafhankelijke omstandigheid waardoor de nakoming van haar verplichting tegenover de andere partij geheel of gedeeltelijk wordt verhinderd.

12. Scheidbaarheid

Indien een artikel van deze voorwaarden wordt nietig verklaard, zal deze nietigheid de geldigheid van de overige artikelen niet aantasten.

13. Toepasselijk recht / bevoegde rechtbank

Op alle overeenkomsten tussen Kleine Viking en de opdrachtgever is het Belgisch recht van toepassing. De Belgische rechtbanken zijn exclusief bevoegd.

Kleine Viking heeft het recht haar algemene voorwaarden aan te passen.(Download de Algemene voorwaarden als PDF bestand.)
© 2014 - 2019 kleineviking | sitemap | rss | webwinkel beginnen - powered by Mijnwebwinkel